Április elején jelentette be a BMW, hogy Japán számára valami igazán különlegessel készül: a 8-as BMW Gran Coupe egyedi, limitált számú Collector’s Edition nevű mini kollekcióval, négy elképesztő szép színben.

Kép forrása: bmwblog.com

A dizájn gyönyörű: az autó hosszú, alacsony, széles, tekintélyt parancsoló, mindemellett pedig az elegáns és prémium hatást is megtartja. A négy szín a következő: Aventurine Red, amely mély piros és bordó között húzódik; Azurite Black, ami a BMW egyedi feketéje; Davit Grey, egy kellemesen sötét szürke; és Tanzinite Blue, ami ragyogó kék. Színétől függetlenül mindegyik színhez M Sport csomag, 20 collos magasfényű kétszínű kerekek és Merino Ivory White, azaz elefántcsont fehér bőr belső tér dukál. Fotót a belsőről jelenleg még nem tettek közzé.

Ha valaki az extra egyedi fekete külsőt szeretné, az többlet költséggel jár – ¥15.1 milliós alapáron (kb. 41.585.235 Ft) felül ¥210.000 (kb. 580.000 Ft) plusszal kell számolnia. Ez a magyar vásárlókat azonban nem veszélyezteti, hiszen a kollekció csak a japán kereskedésekben és a helyi online felületeken elérhető.

Kép forrása: bmwblog.com

Ami az autó különlegessége, és talán valamilyen szinten hátránya is, hogy teljesítményben nem mutat újat – az egyetlen elérhető modell a B58-as motorkódú BMW 840i Gran Coupe. Persze a fantasztikus hangzással párosuló 340 lóerő és 500 Nm nyomaték leadására képes motor nem hagyja cserben a sofőröket, de az biztos, hogy ennél a modellnél inkább a stílusbeli újításra helyezték a hangsúlyt.

Kép forrása: bmwblog.com

A sportkocsi rajongók számára nem meglepő egy-egy merészebb szín az autópiacon – az alapszíneken kívül jellemző a rikítóbb, vibrálóbb színek variációja. Emiatt tartjuk fontosnak, hogy termék készletünkben is legyenek ilyen színek. Nem csak a fehér, fekete, ezüst autótulajdonosoknak szeretnénk kedvezni. Elérhető nálunk például számos piros alkatrész, például BMW 1-es szériához bal első ajtó. Ha ilyen autóval gurulsz, és történt egy kis incidens az ajtóddal, ezt már egyenesen felteheted – nem kell festeni, polírozni – ez sok időt és pénzt fog neked megspórolni. Van számtalan kék BMW alkatrészünk is – gyakori eset parkolásnál, hogy valaki rád gurul hátulról – de készletünkben még erre is van megoldás: BMW 2-es széria F23 csomagtér ajtónkat szintén mindenféle plusz munkálat nélkül fel tudod szereltetni. Mini autókhoz is természetesen van olyan alkatrészünk, ami a vagányabb színeket viseli magán: a C3B British Racing green, azaz ikonikus zöld Mini Clubman F54-hez van például jobb első sárvédő.

A kínálatunk persze sokkal szélesebb ennél: a kereső mezőben be tudod írni a te BMW vagy MINI márkájú autód paramétereit, és látni fogod milyen alkatrészek, milyen színekben elérhetőek.

Ha kérdésed van, vagy rendelni szeretnél, megteheted telefonon a +36 20 218 6334 számon, emailben az info@adautomobile.hu címen, vagy hagyj nekünk üzenetet a kapcsolati űrlap segítségével.