Az ÁD Automobile Kft. ugyan nem most kezdte tevékenységét, de új weboldalunk segítségével végre meg tudjuk mutatni mivel is foglalkozunk: eredeti BMW és Mini alkatrészek kereskedelmével.

Miért fontos, hogy legyen weboldalunk?

Szeretnénk megmutatni jelenlegi és leendő vásárlóinknak, legyen szó autószerelőkről, bontókról, magánszemélyekről, stb., hogy milyen termékeink vannak készleten, illetve milyen aktuális akciókat tudunk nyújtani. A webes felület jó lehetőséget ad arra, hogy fotókkal bizonyítsuk az áruk kiváló állapotát, illetve legtöbben könnyebben döntünk vizuális eszközök segítségével vásárlás során.

Természetesen, ha időtök engedi, budapesti raktárunkba is el tudtok jönni, amennyiben szeretnétek személyesen megnézni a kiszemelt terméket, termékeket – ezt előre egyeztetett időpontban tudjátok megtenni.

Blog menüpontunkat hasznos tanácsokkal, érdekes hírekkel, közérdekű információkkal szeretnénk feltölteni, hogy ne csak egy adás-vétel erejéig maradjunk kapcsolatban, hanem más, autókkal kapcsolatos témakörökben is tudjunk nektek segíteni.

Amennyiben valamelyik termék után érdeklődtök, keressetek minket a +36 20 218 6334 telefonszámon, az info@adautomobile.hu email címen, vagy töltsétek ki kapcsolati űrlapunkat.

Üdvözlettel,

Az ÁD Automobile csapata